در این مقاله خواهید خواند:
- چگونه کالاهای وارداتی در محل گمرک مقصد ترخیص می شوند؟
- زمانی که کالای وارد شده به مقصد بندرگاه گمرک می رسد چه اتفاقی می افتد؟
- چگونه کالاهای وارداتی را ترخیص کنیم؟
- چه کسی کالاهای وارداتی به محل گمرک را تنظیم می کند؟
- چه روش هایی برای ترخیص کالاهای وارداتی از ناحیه گمرکی وجود دارد؟
- نقش نگهبان یا متولی محموله در کالاهای وارداتی چیست؟
- آیا حملکننده کالا می تواند از حمل و نقل محموله وارداتی از یک محل در گمرک به محل دیگر جلوگیری کند؟
شرکت بازرگانی اقتصاد قرن سعی می کند تا شما را در مورد روش ها و ضمانت نامه ها در یک منطقه گمرکی که کالاهای وارداتی وارد آن شده اند آگاه کند. همانطور که در اینگونه امور، برگ عمومی اجناس وارد شده یا مانیفست عمومی وارداتی (Manifest General Import) بهوسیله حمل کننده کالا به طور الکترونیکی ثبت میشود، اگر یک سازنده نیز در معامله واردات شرکت داشته باشد، IGM CONSOL نیز مورد نیاز است. زمانی که کالاهای وارداتی به منطقه گمرکات بندر مقصد وارد میشود، محموله توسط نگهبان یا متولی محموله با نظارت مقامات گمرکی تحویل گرفته میشود.
نگهبان یا متولی چه زمانی محموله را برای وارد کننده / گیرنده ترخیص می کند؟
سه نفر که عمدتاً در یک ترمینال وارداتی وارد شده اند، قبل از ترخیص کردن کالای وارداتی به گیرنده وارد بندرگاه گمرک می شوند. کسانی که طرف درگیر هستند یا حق دارند که واردات را از منطقه سفارشی متصل کنند، چه کسانی هستند؟
سه طرف درگیر در رزرو اجازه واردات کالا های وارداتی عبارتند از: اداره گمرکی کشور وارد کننده، حملکننده محموله که کالا را به منطقه گمرک در بندر در خارج از کشور حمل می کند و نگهبان محموله که با ارائه فضا، مکان تخلیه و ایجاد زیر ساخت برای رسیدگی به کالا انجام وظیفه می کند.
اداره گمرک
همانطور که می دانید، گمرک مربوط به یک سازمان دولتی است که همه واردات و صادرات هر کشور از طرف دولت این کشور تنظیم می کند. یک بار پس از ورود کالاهای وارداتی، محموله به منطقه گمرک منتقل میشود. هر گونه کالای واردشده در منطقه گمرک می تواند تنها پس از اخذ اجازه از مقامات گمرک منتقل شود.
چه زمانی گمرک گیرنده را مجاز به تحویل کالاهای وارداتی از منطقه گمرکی می کند؟
همانطور که می دانید، هر کالای وارداتی به کشور، باید قوانین ترخیص واردات کالاهای وارداتی به آن کشور را رعایت کرده و اقدامات لازم را انجام دهد. یک بار پس از اتمام روند تصفیه گمرکی واردات، اداره گمرک کشور وارد کننده اجازه می دهد کالاهای وارداتی را خارج از محل گمرک تحت تأیید حامل کالا و نگهدارنده قرار دهد.
برای مثال در کشور هند، پس از اتمام روند ترخیص کالا از گمرک واردات، ثبت اسناد ورودی، مسئولان کمرگ این کشور برگه “خروج محموله وارده” را صادر می کنند.
حمل کننده محموله وارد شده
کالاهای وارداتی از محل ورود به گمرک توسط حملکننده محموله به بندر مقصد منتقل می شوند. حامل می تواند هر کالای وارداتی را فقط به یک منطقه باند انتقال دهد. در اینجا، پس از حمل کالاها توسط حامل، این کالاها توسط نگهبان محموله به انبار فرستاده می شوند. اکنون، صاحب محموله می تواند با اخذ مجوز لازم کالاهای خود را به خارج از منطقه گمرک منتقل نماید.
چه زمانی حملکننده محموله می تواند اجازه خروج کالاهای وارد شده از محل گمرک را صادر نماید؟
همانطور که می دانید، یکی از سه مسئولی که مجاز به کنترل کالاهای وارداتی در یک مقصد گمرکی هستند، حملکننده کالاها است. بهطور معمول، حملکننده کالا تنها پس از دریافت حق الزحمه خود اجازه خروج محموله را می دهد. همانطور که می دانید، شرایط مختلف محموله ها، حمل و نقل و دیگر هزینه های مربوطه در یک کسب و کار و تدارکات دخیل هستند. هزینه حمل و نقل می تواند “پیش پرداخت شده”، ” جمع بنده شده” باشد. گاهی اوقات، پرداخت حملکننده اصلی توسط محل بارگیری محموله به گمرک انجام میشود، و در ادامه روند اداری آن از مالک محموله اخذ میشود. اگر چه هزینه حمل و نقل هوایی پرداخت میشود، هزینه حمل و نقل هوایی از پیش پرداخت شده و در مقصد نهایی از مالک محموله اخذ میشود.
بنابراین، یک محموله وارد شده پس از تأیید تمام هزینه ها به حملکننده و صدور تائیدیه توسط او آزاد شده و این تائیدیه پس از انجام مراحل به اداره گمرک تحویل داده میشود.
بهطور خلاصه، حامل می تواند حامل اصلی و یا تثبیت کننده نیز باشد. اگر تنها حامل اصلی درگیر باشد، حامل اصلی می تواند جدای متولی یا نگهبان محموله کارهای مربوطه را انجام دهد. با این حال، اگر تثبیت کننده به عنوان حامل نقش ایفا کند، حضور حسابگر (ها) یا تثبیت کننده ها نیز در کنار حامل اصلی ضروری است.
نگهبان محموله
نگهبان محموله کسی است که برای انجام امور واردات و صادرات محموله در محل گمرک منصوب شده است.
چه زمانی نگهبان محموله کالاهای وارداتی را به گیرنده تحویل می دهد؟
پس از اتمام ترخیص کالا از گمرک واردات در بندر مقصد و پرداخت صورتحساب به حامل، محموله توسط نگهبان به گیرنده و یا سفارش را به طرف دیگر پس از دریافت وجه خود، (نگهبان) و حق بیمه تحویل می دهد. معمولا هزینه های نگهدارنده باید مربوط به حمل و نقل محموله در ناحیه گمرکی، هزینه انبار، اجاره زمین و سایر هزینه های مشخص شده به عنوان هر یک از قوانین و مقررات نگهبان که توسط دولت به موقع تائید شده است، باشد.
امیدوارم، به راحتی در مورد واردات کالاهای وارداتی پس از ورود به محل گمرک مقصد در کشور وارد کننده توضیح داده باشیم.
به طور خلاصه، به ما اجازه دهید که مطالب زیر را بگوییم:
کالاهای وارداتی تحت کنترل عمدتاً سه طرف هستند؛ اداره گمرک کشور وارد کننده، حمل کننده کالا و نگهبان محموله؛ کالاهای وارداتی در ناحیه گمرکی در مقصد نهایی کشور واردکننده تنها با اجازه هر سه طرف ترخیص میشود. پس از اتمام ترخیص کالا از گمرکات واردات کشور، اداره گمرک، سفارشات را منتشر می کند.حملکننده محموله (اگر ثبیت کننده کار حملکننده را نیز انجام دهد) برگه ” تحویل سفارش” را پس از دریافت وجوه خود در مورد امور اداری ترخیص کالا صادر می کند. نگهدارنده یا نگهبان محموله پس از اخذ هزینه نگهدارنده، کالاهای وارداتی را به مقصد گیرنده یا سفارش آنها منتقل می کند. اطلاعات فوق در مورد ترخیص کالاهای وارداتی از یک محل در گمرک مقصد است.
در آخر اینکه شما عزیزان می توانید جهت ترخیص کالای خود و سایر خدمات بازرگانی و گمرکی با شرکت بازرگانی اقتصاد قرن ترخیص کار و کاگزار رسمی گمرک در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بیان کنید